#Geng geng orang lidi kepala putih aku

Saturday, June 23, 2012

#Tips Tips Untuk Menyingkirkan Aweks (Bunyi macam kejam jek)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Toink Toink

Pertama sekali, aku ingin ucapkan beriba ribaan lemon (bukan Riba' dan jauh sekali Ribena) TERIMA KASIH kerana masih DAN  telah men"follow" aku. Hari nie, genap 9 hari umur blog aku, dan aku telah dapat 100 follower. Aku tahu 100 tu tak banyak, tapi bagi aku, BANYAK WEYHH!!, aku kan newbie lagi, tak macam pro- pro blogger diluar sana. :)

Ok, sebelum aku merepek meraban dan nenek kebayan, aku nak tanya korang. Pernah tak anda mengalami sakit sakit otot situasi dimana awek korang sayang giler tenuk tapir dan sebagainya kat korang dan pada masa yang sama, korang nak mintak putus (sebab dah ade awek baru) dan korang tak berani minta pecah "break"?

Jadi, meh aku ajar korang cara cara yang efektif dan telah diuji keberkesanannya oleh beberapa tapir makmal aku iaitu  (Tapir Makmal 1) dan   (Tapir Makmal 2).( Gua dah pomot lu orang, bila lu orang mau pomot gua...kah3)



Tips #1: If awek korang pakai lawa- lawa dan nak tunjuk kat korang. Korang buat tak tau jek umpama korang tengah kentut di pagi yang tenang. Kalau nak lagi hardcore metalcore dan deathcore, korang kutuk dan ketuk (apatah lagi atuk..ehhh?) kaw kaw teaw punya.



Tips #2: Bila awek korang datang kat korang sambil buat muka cute ala ala ekor kura kura masa korang tengah main game, dan dan pulak dia tanya tengah buat apa. Korang jawab macam nie. Lihat Rajah 1




Rajah 1




Tips #3: Pura pura curang dengan beliau. Ok, masa awek korang telefon korang, korang buat buat la macam sibuk sambil tu korang upah la kambing korang buat suara perempuan tengah "mengah" macam baru lepas joging ( Woi woi, jangan pikir lain, nanti tak pasal pasal blog aku dikategorikan sebagai blog my first time pulak)






Tips #5: Selalu ceritakan kebaikan tupperware bekas kekasih korang depan beliau. Korang cakap la camni. " Awek I dulu, boleh bertukar jadi Hulk bila dia garu pusat. U pulak, apa ada? Garu pusat, terkeluar lalat, Caitt!" dan kebanyakan perempuan zaman sekarang kurang tinggi, so, mereka sensitif sikit pasal tinggi ni. Korang boleh cakap macam nie jugak " Awek I dulu, tinggi macam Jirapah tau, U pulak, I tengok, tinggi lagi lidi sate pakcik Sarep Abu Latip dari U".





 Tips #6: Berperangai macam kanak kanak tak cukup umur atau terencat. Contohnya, korang ajuk balik cakap mereka sampai mereka berasa tensen bagaikan digeletek oleh ketiak ular (ehh?). Nak lagi best, korang ajuk sampai beliau tensen dan mencabar anda untuk terjun bangunan dengan harapan anda akan mengajuk perbuatan beliau. Lihat Rajah 2



Rajah 2




Tapi, kalau mana mana tips nie tak berkesan, apa kata korang minta putus cara baik jek. Kan senang, tak payah buat musuh. :)

Ok, gua tau entry gua pendek hari nie. Gua actually kalau hari sabtu nie, otak gua kurang efektif.
So, sekian kerepek dan merepek gua.

Assalamualaikum dan chowlubebeh!

p/s: Yang aweks aweks nak buat camnie kat pakwe korang pun boleh. Lepas lu orang dah putus bagitahu gua oke, gua mau usya lu orang pulak..kahkahkah
p/s lagi: If korang ada tips tips lain yang boleh dikongsikan, sila share di kotak komen dibawah ok :)



32 orang dah kentut dekat sini:

  1. Kejam nyaaa entry.. Wuu..
    Btw, hnsem la kambing tuu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. kambing ensem.. apetah lagi tuannya :D

      Delete
    2. mohon apo jgn perasan sgt . --'

      Delete
  2. hehe..tips tahap kjam..=)btw..lawak pn ada

    ReplyDelete
  3. Wakaka , kalau ceq ygg jmpe lki mcm nie , ceq doa kan hng takk boleh brak smnggu , hahaha .
    #gyle kejam sape wat cm tue ,

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya doakan saya tak jumpa awak... keh3... ( takut)

      Delete
  4. hahahaa ! kejam doh :) tau dah rahsia laki ni , tunggu hang laki kat luar sana , ngeheee *niat jahat ni:D

    ReplyDelete
  5. kah2..yeah lu buat byk2 tips macam nie senang sikit kta nk ajas awek nnt...kah2...lu 100org awek wa seribu..cun jom usha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah3... lu belagak tahap spender gulung gulung dengan gua kan... tuihh!!

      Delete
  6. haha,lawak kalau lah realiti ada pakwe cengitu,mudah2han dia bertaubat.

    ReplyDelete
  7. haha . tersangat kejam lah kalau ade pakwe camnie .
    malang lah awek yang dapat pakwe tuu XD

    munviolettaxious.com

    ReplyDelete
  8. kah kah. siot jek. rase nak rejam jek makhluk lidi paling seksi dan2 tu jugak.=))

    ReplyDelete
  9. "awek i dulu, tinggi mcm jirapah tau, u plak i tengok tinggi lagi lidi sate pakcik sarep abu latip dari u" hahahahaha ayat kejab beb!

    ReplyDelete
  10. wah, tips paling extreme setakat nih.

    ReplyDelete
  11. haha garu pusat jadi hulk?erk..

    ReplyDelete
  12. haruskah begitu?haha..ksian kt aweks2:P

    ReplyDelete
  13. camne boleh kapel kalau tak suke?ni mesti tgh keliru..pastu nk singkir plak..ahaha

    ReplyDelete
  14. suka nauu kau ngan orang lidi nih~ huh

    ReplyDelete
  15. kalau tak suka cakap direct je lagi senang rasanya... :D

    ReplyDelete
  16. Hazik. Ko terencat ke? Muahaha... 9 hari dah sratus follower... Goodjob.. .aky pon 9hari bru 9 follower je

    ReplyDelete
  17. pergh! kejam! tapi pasni bole try :P

    ReplyDelete
  18. 9hari dh 100 flower?woww...dh fames t jgn sombunk
    okbai

    ReplyDelete
  19. femes ler blog dia. ramai dh follow :P

    ReplyDelete
  20. kah kah kah..nanti wa promote lu gila kaw puye..

    wah kaki DotA jugak..ulti ulti..kah3

    ReplyDelete
  21. jahat ar entry ni. kesian taw gegurl tuuuu. hehe

    ReplyDelete
  22. hahaha..bertukar jadi Hulk? terbaekk... suke sgt!

    ReplyDelete
  23. blog lawa lahh . nakk jugekkk (╥﹏╥)

    ReplyDelete

#Siapa yang dah komen gua puji lu punya pusat comel :D