#Geng geng orang lidi kepala putih aku

Monday, June 18, 2012

#Dia Aku Angel Dan Mood

Assalamualaikum dan a very good morning ( hampeh morning bagi aku)


Hari nie aku bangun awal lagi. Dalam pukul 7.30 kut, dengan mimpi yang tah apa apa nya. Dah2, kali nie aku malas nak tulis panjang2... takdak mood...

Gua bangun pagi2 dapat mesej yang tak best..hurmm

Gua telefon "Guardian Angel" gua, macam biasa, beliau bagi banyak nasihat.. thanks aw :) (Its relieve me a lot)



Gua tahu gua bangang pergi tunggu SOMEONE tu, tapi gua tunggu jugak. Janji tetap janji...

Gua keluar, jelez tengok orang lain bahagia sedangkan gua tak...

Last sekali tinggal lah gua sorang2...tunggu tah siapa tah..
 Gua dah penat la macam nie, mana pergi jodoh gua, asal lambat sangat lu nak muncul nie

p/s: Gua nak kenal dengan awek BLOGGER yang single2, ada tak? Gua mau tambah kawan :).(Add la gua kat fesbuk ke, gua serius nie :) )



Men are worthless. Feelings of love are just a temporary lapse in judgement, like a kind of mental illness.
Haruhi Suzumiya (The Melancholy of Haruhi Suzumiya)


6 orang dah kentut dekat sini:

  1. haah..teruskan usaha untuk mencari ya..;)

    ReplyDelete
  2. Nice entry.. :D Jodoh itu pasti ada.. Teruskan usaha.. :)

    ReplyDelete
  3. hok aloh, kecik2 dh gatai nk kapel2, pi study bg abeh dl, ngeeeeeeeeeeeee :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kapel mlm td..putus pagi td..cm siut aw rsenye..haha

      Delete

#Siapa yang dah komen gua puji lu punya pusat comel :D