#Geng geng orang lidi kepala putih aku

Monday, June 18, 2012

#Intro Tentang Saya Dan Melangkah Kedepan

Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera :)

Ok, aku tahu, macam cepat sangat aku nak post entry kan? Ahh,, lantak la, aku punya blog kan hehehe..
Well, aku rasa sangat sangat bosan, dan aku nak cerita pasal diri aku kat sini. :) Kiranya macam intro lah :)

Hi korang, nama aku Haziq, budak -budak PLKN panggil aku Jep. Budak kelas aku pulak panggil aku Dafi dan Jackie ( Cinabeng masing2)

Aku single "aku tak percaya cinta~~lalalala" (gua mahu sedapkan hati diri sendiri ok) dan aku nie kaki game, macam macam game online aku main. PS1, PS2 ,PSP semua aku main. Ehh, PlayStesyen tau, bukan Perempuan Simpanan ( Istilah nie aku dapat masa bangang2 dulu)
Aku sebenarnya single lagi ( Ulang banyak kali sebab Pak Cik Hamid Lempeng cakap, kalau nak larisakn jualan, kena ulang banyak kali sebut produk kita, macam Lempeng Lempeng Lempeng. Cuba sebut, Aku Single kali pat puloh lapan kali, kompem kau orang dapat awek)
Tapi actually hati aku dah retak. Siapa yang sudi salotep dia balik? Angkat hidung!!


Aku nie pun masih belajar lagi, seorang student yang menuntut ilmu ghaib (Elektrik sebab kita tak nampak kan??) di sebuah IPTA. Gua budak Diploma jek..kui3

Ok, aku sebenarnya suka follow orang kat blog nie IF korang follow balik aku. Baru best kan kan kan kan? Yang follow senyap2 tu aku tak tau lah, bajet invinsible man jek kan? :D

Serius, kalau korang baik dengan aku, aku akan buat baik balik dengan kau orang. Aku siap follow korang walaupun ke.. errrr... selagi aku boleh follow, aku follow la. Karang tak pasal2 korang bawak aku pergi Hell. Tak pasal2 jek.


Lagi satu, aku suka orang komen post aku. Hehehe, kalau korang komen post aku, aku cari balik blog korang, lepas tu, aku komen jugak post korang. Tapi, letak la link blog korang. Nanti tak la aku sesat. Aku suka komen, so, pleaseee...komen entry aku. Hehehe


Dan mulai hari ini, aku nak melakukan Anjakan Paradigma ( guna ayat best kejap). Aku dah tak mahu sedih2 dah, asyik2 post pasal aku sedih. Nak lupakan orang yang tak hargai aku. Macam ape tah aku nie. (Baik sangat kut)  Dan, mesti korang bosan kan if asyik sedih je.


Dan last sekali, aku nak ucapkan beribu ribu lemon terima kasih kepada sesiapa yang dah Follow, yang nak Follow, yang baca Entry aku even satu pun, yang shout kat CBox aku, Komen, dan senang cerita lah, buka blog aku. Sayang korang!!! (as friend, kalau as makwe tu, tanya aku dulu ok? Akan dipertimbangkan.. kehkehkeh)

Sekian carutan petang ini.

Assalamualaikum dan chowlubebeh.



The ocean is so salty because everyone pees in it. 

Son Goku (Dragonball Z)



18 orang dah kentut dekat sini:

  1. hahahah . selambe jek eayk! -_-' bagus2x . setiap org penah merasakan putus cinta right? be a cool human dude . pepe pon hidup kene happy^^ takmo sedih2x la . klw jodoh da smpai nty dtg jugak dy kan :) . by the way, i like your art's walaupon kelakar di situ . hahahak (jujur ni)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..terima kasih, tak pandai melukis pun, hanya mampu nak lukis orang lidi je :D

      Delete
  2. oke la tu . org lidi pon kire oke apew~ hahahaha

    ReplyDelete
  3. waa,kagum tgk bahasa aras tinggi tu..anjakan paradigma lagi.hehe
    btw,saya pminat son goku..tq

    ReplyDelete
  4. Dah dah.. Tak mo sedih sedih lagi ye.. :) Kalau ada jodoh tu tak akan kemana.. Yang penting teruskan berdoa.. InsyaAllah.. Kalau Jep Redha dengan semua itu, Allah swt akan menggantikan yang lebih baik daripada yang sebelum ini.. ;)

    ReplyDelete
  5. salam.. singgah sini n follow back.. follower ke21
    wahh!! cerita yg menarik n kreatif...pndai cri idea.. tambah pulak dgn kelakar nye.. tp xnk la sedih2 kawan.. ceria ok.. :D

    ReplyDelete
  6. nah amek nie komen sejibik :D

    ReplyDelete
  7. yg gmbr superman best...comel..weeee

    ReplyDelete
  8. bagus2, teruskan menulis ini belog smpai lebam, cayak laaaaaa

    ReplyDelete
  9. comel3 orang2 lidi beliau ni..

    ReplyDelete
  10. time bdk2 dl jer lukis owg lidi..hehe=)btw comel wk lukis

    ReplyDelete
  11. hahahaha. orang lidi yang sangat cool !

    ReplyDelete
  12. hi incik lidi separa sperm, mueheheheh! alohlohloh cute nak mati wat mata bersinar2 tu :p

    ReplyDelete
  13. kahkahkah..ayat son goku tu best..=))

    ReplyDelete
  14. haha nice la blog kau xD aku bace dr start :D tbaik seyh

    ReplyDelete

#Siapa yang dah komen gua puji lu punya pusat comel :D