#Geng geng orang lidi kepala putih aku

Thursday, October 11, 2012

#Raksasa Gotjilla yang Jahat

Assalamualaikum W.B.T dan Selamat Petang...

Jyeahhh!!!
Seronok giler beb, gua dapat balik bukak blog nie.


Akhirnya, gua dapat balik blog ini setelah dirampas oleh seekor spesis cicak yang berpenyakit kaki begut.


Yang membantu gua untuk mendapatkan balik blog ini ialah Incik Penunggang Bertopeng 2 Kaler.


Jadi, setelah menumpaskan raksase Gotjilla tersebut, gua pun pulang ke rumah dengan gembiranya dengan menumpang Incik Penunggang Bertopeng 2 Kaler


Kemudian, gua telah diberikan tanggungjawab untuk menjadi Incik Penunggang Bertopeng 2 Kaler yang seterusnya kerana beliau ingin bersara setelah cucu beliau melanjutkan pengajaran ke universiti tempatan.

So ,this is how i get my blog back.

p/s: Sorry la korang, blog gua tak boleh bukak haritu. Gua pun tak tahu kenapa. Lepas tu adik gua tolong buat apa tah, terus boleh bukak. Beliau cakap cookies ape kejadah tah. So, yay, gua rindu blog gua dan gua nak update selalu. 
p/s/s: Gua teringin nak jadik Kamen Rider sebenarnya :D
p/s/s/s: Gua aktif dengan Twitter sekarang, so follow la gua ok, nanti gua follow korang balik.
(Check the link at the upper left of the screen for the twitter link.)





25 orang dah kentut dekat sini:

  1. kemain lagi hero yg mengembalikan semula blog tuh.. btw, slamat berblog kembali..:)

    ReplyDelete
  2. beguk ke begut???
    mr lidi,dah lama i add u n waiting u update blog..welcome 2 mama..hehe
    salam kenal..add twitter sy taw..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ct cheery nie, ayat awk nie seram lorhh..hahaha "dah lama i add u n waiting u update blog" mcm stalker la pulok...oke2..i add ur twitter :)

      Delete
  3. kuang asam itu cicak..sesuka hati ramaps orang nyer blog..hahaha

    Hotel Dibina Atas Pokok

    ReplyDelete
    Replies
    1. taw x pe...adoii...susah taw nk cilok blog ini balik :D

      Delete
  4. hahha. adventure giler story nie. hahhaha

    ReplyDelete
  5. ololo..ciannyer..welcome back dear..ehehe

    ReplyDelete
  6. bakmai sikit cookies tu buang 2-3 ketoi..macam sedap ja..

    hahahaha

    selamat berblog semula..lu up lagi 1 entry inform kat wa..baru wa masukkan dalam bloglist :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..yolah...insyaAllah sok gua up 1 entry :D

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. wei cmne nk buang chokies tu? wa nk tolong blog member wa pon x leh buka jugak.
    kesian beliau lama dh bersara

    ReplyDelete
    Replies
    1. x taw la..adik gua buatkan..tunggu beliau abez PMR nie..gua tanya dia balik..gua tak ingat step dia..maklumlah..gua bisu IT :D

      Delete
  9. haha gelak sorang2 baca entry ni okehhh...
    ades...encik penunggang bertopeng 2 kaler..panjg nm superhero..bhahaha;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. miss fluffy... rse2 entry nie x lawak pun.. ang jiwa kacau ek? hahaha

      Delete
  10. owh...ade mslh kt cookies biskut raya tu erk..haha
    wa tgk org lidi kepala putih nie da mcm robot pulak..hiks2 ^^
    kantoi curang ngn belog =="

    ReplyDelete
  11. fuuh! berjaman nunggu update tahu! haha. selamat berbelog semula! jaga keselamatan blog anda yee. :P

    ReplyDelete

#Siapa yang dah komen gua puji lu punya pusat comel :D