#Geng geng orang lidi kepala putih aku

Tuesday, July 17, 2012

#Aku Poli Dan Bulu Beri

Assalamualaikum w.b.t

Wahahhaa, lama giler gua rasa dah tak menulis kat sini. Lagipun gua baru start kelas kan. Huh! Gua cakap sama lu, sem nie, gua punya lecterur semua comel comel. Gua terasa macam terkena panahan cinta asam dan garam sekejap.


So, harinie gua sebenarnya nak bagitahu gua baru beli BuluBeri. Gua saja jek nak pakai. Maklumlah, gua baru dapat loan dari kaum bunian pulak. Pastu, yang bingainya gua rasa harinie, sorang member gua pun tak nak kasi BBpin. Macam haram toi lah. Siap 1 pin rm1. Kalau macam tu, gua pun boleh kaya, jual BBpin,Pincode,Pin Kertas dan Ping Pong. Errr...

So, gua mau mintak lu semua yang ade BuluBeri tu, mohon penuhkan BuluList gua oke?

Nie no BuluBeri Pin gua 29F618A9

Mohon Add Oke. Thanks :)

p/s: Gua kena pedajal jadi wakil kelas harinie. Damn!
p/s/s: Doakan gua banyak masa free untuk update blog gua :)

17 orang dah kentut dekat sini:

  1. haha aku xguna buluberi. tak cukup mampu. takat ada whatsapp dgn viber je.

    ReplyDelete
  2. gua pakai nokia 3310, takde nokiaberi pin :P

    ReplyDelete
  3. takde buluberi laa.nokia siwon jee ade..hahah

    ReplyDelete
  4. xdok buluberi la...huhuhu..slmt blaja kembali! :p

    ReplyDelete
  5. wauuuu.. ade buluberik lah.. aku nak belik satu lah.. tpi x minat lah... huhu... apesal xde kartun plak adoiii

    ReplyDelete
  6. cilakak. lu dapat beli bubluberi ;D jelly gua ...

    ReplyDelete
  7. amboi BuluBeri. mohon bagi sebijik kat aku. hehe :D

    ReplyDelete
  8. wah untunglah ade menatang canggih tu.

    ReplyDelete
  9. wah kau ada. lelaju aku pergi beli ahhh.

    ReplyDelete
  10. tak berenti buyi la BB tu nnt

    ReplyDelete
  11. Ayah aku pakai buluberi tak reti guna plak . hadoii . hehhe

    ReplyDelete
  12. untungla pakai buluberi. hahaha

    ReplyDelete

#Siapa yang dah komen gua puji lu punya pusat comel :D